Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Българска легия антимафия се обърна към нас с документи,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgБългарска легия антимафия се обърна към нас с документи,
Коментари Харесай

Мая Манолова: Здравното министерство е платило за всеки чифт калцуни по 10.70 лв според митнически документи

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

" Българска легия антимафия " се обърна към нас с документи, в които написа, че калцуните, които внесе здравното министерство от една прилежаща нам страна, са платени единия чифт по 10.70 лева При състояние, че във всяка квартална аптека костват меижду 3 и 5 стотинки, в случай че купиш 100 броя. Те са ги купили 270 пъти по-скъпи. Купили са 150 хил чифта за 900 000 $, за 1 милион и 600 хиляди лв., а могат да се купят за 6000.

Това съобщи в " Студио Хъ " по телевизия 7/8 Мая Манолова, която на следващия ден провежда цивилен митинг под прозорците на премиера. 

" Ще има проверка за всички вероятни покупко-продажби, отхвърлям да допускам, че е допустимо. Това е митнически документ. Така са внесли 2 млн. маски, от които са липсвали 600 000. Трябвало е в три дни да възразят, а приемопредавателният протокол е от 15 дни по-късно. Дали ще получим идващите 600 хиляди, не излиза наяве. Но те авансово са платени от Българската страна. Всичко това беше за лекарите, които си рискуваха живота от първия миг, тогава още нямаше защитни дрехи. Те бяха оставени да поемат удара, а в този момент 1000 лв. са им дадени да си ги разделят 5 души - по 200 лв. на човек. ", разясни Манолова в студиото.

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затв
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР